Over mij

Let’s meet

Ik geloof dat iedereen het meest gelukkig en succesvol is wanneer je dit vanuit eigenheid doet. Want alleen als het klopt voor jou, voel je die passie, ben je het meest krachtig en maak je het grootste verschil. Daarvoor is het nodig dat je meester wordt over je mindset en volledig eigenaarschap neemt over alles in je leven.

Let me put the Universal Power in your hands.

The magic begon voor mij toen alle lagen bullshit zichtbaar werden en langzaam van me afvielen.

Wie ik dacht dat ik was. Wie ik dacht dat ik moest worden. Wie anderen wilden dat ik was of waarmee ze mij bestempelden.

Onder al die lagen vond ik mezelf. Beter nog: ik besefte wie ik echt wil zijn.

A Powerhouse who loves her life!

Maar tussen weten en doen zit een groot gat gevuld met kritische stemmen, beren op de weg en een oneindige lijst excuses over te weinig tijd, geld en waarom ik het niet kan. Ik zag het ook bij mijn klanten. Die grootste inzichten kregen, maar het zelfvertrouwen en de daadkracht misten om te DOEN.

Let's aim for Freaking Awesome

De afgelopen 10 jaar heb ik honderden mensen mogen trainen & coachen op het gebied van Loopbaan, Personal Branding, Business- en Life coaching. Ik ben NLP Master Practicioner, Internationaal Register Hypnotherapeut en getraind in High Performance coaching. Maar ik ben vooral een avonturier op mijn eigen innerlijke reis en zit vooraan bij alles wat de grootheden op het gebied van mind & spirit me te leren hebben. 

Ik leerde dat we allemaal gewoonte dieren zijn en ik leerde welke gewoontes succes en resultaat brengen en hoe je die moeiteloos kunt overnemen. Zodra je daarmee momentum creëert, beweegt het hele universum met je mee. Eindelijk had ik de grip en controle over de uitkomsten die ik wilde, voor mezelf en mijn klanten.

Met een ongetemd enthousiasme probeer ik nu een oneindige bucketlist af te vinken, van heel veel kleine en een paar grote doelen, waarbij ik continue beweeg tussen de beklemmende angst om uit mijn comfortzone te gaan en een extase over dromen die uitkomen. Ik ga niet voor ok, maar voor Freaking Awesome en wat dat betekent voor MIJ.

Wie ik wil worden

A girl who lives her dream. Zo ging ik met knikkende knieën een jaar op wereldreis met mijn man en 4 kinderen. Nam ik afscheid van een gouden kooitje in loondienst en sprong, onder schooltijd en zwanger, in het ondernemerschap. Ik trainde, met twijfels over mijn kunnen, toch voor een halve marathon. En ik ben een leerling die alles wil weten over the body & mind en the spirit en investeer daar dik in. Ik maakte de shift van focus op de buitenkant naar de binnenkant. Ik wil dat geluk centraal staat en alles in werk & prive, daar vloeiend aan bijdraagt. Zodat ik niet geleefd wordt, maar LEEF.     

The inner journey never ends.

Want het gaat niet om wie je denkt dat je NU bent, maar om wie je wilt worden. Because you are always BECOMING.

It's time to claim your spot in this world

Mijn programma’s zijn voor mensen die hun zone of genius & innerlijke kracht willen vergroten en daarmee een positieve impact op hun omgeving willen maken. Die weten dat ze voor een gepassioneerd leven, in werk en privé, dieper in hun eigen schoenen mogen gaan staan. Omarm all the good, the bad & the ugly want juist met die uniqueness maak je een groot verschil voor anderen.

Zie mij als je grootste fan die jou laat zien hoe bijzonder en krachtig je bent. Die je de tools aanreikt om jezelf & anderen te empoweren en je aanmoedigt terwijl jij verliefd wordt op je eigen leven.

Ik nodig je uit in mijn gedachten wereld, mijn mind, en deel met jou de lessen die ik leer.

Let’s create this momentum.

Velen gingen je voor

Scroll naar boven