Opleiding Neuroprogrammeren

Master your mind
Master your life

Raise your baseline

Dagelijks draaien we op de automatische piloot aangeleerde programma’s af. We hebben wekelijks ongeveer dezelfde routines, nemen dezelfde routes en maken dezelfde soort keuzes.

We hebben zo’n 40.000 tot 60.000 gedachten per dag, ongeveer 1 per seconde. Daarvan is ongeveer 90% van de gedachten dagelijks hetzelfde: ze staan op repeat! Dit zijn allemaal neuroprogramma’s in ons brein, die bij elke herhaling sterker worden. Je wilt het misschien niet weten maar het overgrote deel, denken EN doen we dus onbewust vanuit patronen die een oude versie van onszelf jaren geleden heeft geïnstalleerd.

Gaat deze oude versie jouw dromen voor de toekomst waar maken of is het tijd voor een upgrade?

Wat je denkt bepaalt hoe je je voelt

Hoe je je voelt bepaalt wat je doet

Wat je doet bepaalt je realiteit

Your mind is a powerfull. Use it!

Laten we controle nemen over the mind

Tijdens de opleiding neuroprogrammeren krijg je inzicht in deze onbewuste patronen en leer je hoe ze kunt beïnvloeden, doorbreken en nieuwe succesvolle neuroprogramma’s kunt activeren zodat je leven op automatische piloot dagelijks Freaking Awesome kan zijn. 

Je leert coachtechnieken en communicatiestijlen die je impact en invloed vergroten. Je ontdekt hoe je grip krijgt op je energie en wat ervoor nodig is om motivatie en daadkracht te activeren voor gegarandeerd resultaat. Het is een intensieve ontwikkeling op het gebied van Leiderschap voor persoonlijk en professioneel succes.

Voor jou?

Als jij een honger voelt naar groei & ontwikkeling. Want is dit het nou? 

Ja, als je denkt dat dit het is wel. En anders niet. Een shift maken doe je door te worden wie je wilt zijn.

Jij wil:

 • RESULTAAT
 • Ruimte in je hoofd, hart & agenda
 • Inspirerend Leiderschap op je eigen manier vormgeven
 • Het soort zelfvertrouwen dat staat als een huis
 • Elk ochtend wakker worden met een gevoel van: Hell yes, I love my life!
 • Een diepe connectie maken
 • Concrete coachtechnieken leren
 • Een verschil maken, maar niet ten koste van jezelf
 • Controle over hoe je je voelt
 • Een krachtige energie generator
 • Je dromen moeiteloos waarmaken

Kennis = Power

Zelfkennis = Empowerment

Zelfkennis in actie = Putting your power to the table

Aan het einde van de opleiding:

 • Weet je hoe je neuroverbindingen in je hersenen kunt ontwikkelen
 • Kun je denk- en gedragspatronen herkennen en beïnvloeden
 • Beheers je coachtechnieken om impact te maken op anderen
 • Kun je drijfveren herkennen en activeren
 • Weet je belemmerende overtuigingen te tackelen
 • Ervaar je een enorme persoonlijke kracht, passie en helderheid
 • Heb je regie over je resultaten en kun je doelen moeiteloos realiseren
 • Weet je hoe jouw unieke Persoonlijke Blauwdruk eruit ziet en hoe je die succesvol in kunt zetten
 • Heb je controle over je energie en ervaar je balans, vertrouwen & een grotere productiviteit

Wat gaan we doen

De Opleiding Neuroprogrammeren duurt 4 maanden en bestaat uit 8 live trainingsdagen. Dit geeft je de gelegenheid om al het geleerde tussentijds te implementeren en direct resultaat te zien van je inzichten, nieuwe skills en de mentale shift die je maakt met support en begeleiding. Tijdens de live dagen ga je zoveel mogelijk zelf aan de slag met de geleerde technieken om vlieguren te maken. Iets leren zorgt voor een nieuwe neuroverbinding, maar het herhalen zorgt ervoor dat de verbinding zich wortelt en versterkt. Na 4 maanden heb je alle tools en technieken eigen gemaakt en kun je ze vol zelfvertrouwen toepassen.      

Dag 1: Basiskennis neuroprogrammeren

Op deze dag leer je hoe ons brein informatie verwerkt en hoe we nieuwe dingen leren. Je maakt kennis met dit filtersysteem in onze mind die je kijk op de wereld bepaalt. Je leert hoe gedachten werken en hoe ze je emoties en acties bepalen. Je maakt kennis met het CCDE model om al je doelen te bereiken en krijgt zicht op de verbinding tussen body-mind-energie.

Dag 2: State Management

Je emoties bepalen voor een groot deel je energie. Je leert wat de invloed is van je energie op je omgeving en je resultaten en hoe je jezelf kunt beschermen tegen energiezuigers. Je leert technieken om grip te krijgen op je state zodat je je energie kunt sturen. Controle over je energie is een gigantische gamechanger voor jezelf en een impactvolle tool om je omgeving te beïnvloeden. Energie is de X-factor.

Dag 3: Drijfveren + coachgesprek

We leren welke denkpatronen onze motivatie bepalen. Hoe de basisbehoeften van ons oerbrein, onze drijfveren beïnvloeden en helderheid over wie we zijn en wat we willen in de weg kunnen zitten. Je leert technieken om je motivatierichting te veranderen en drijfveren die daadkrachtig maken te activeren.

Ook leer je de structuur van een basis coachgesprek, die de manier waarop je communiceert voor altijd verandert.

Dag 4: Patronen doorbreken + je WHY

Het filtersysteem in ons brein is net een groot mengpaneel met knoppen. Vandaag leer je welke knoppen er zijn, hoe je ze bij jezelf en anderen kunt herkennen en hoe je eraan kunt draaien om patronen te doorbreken. Daarnaast ontdek je je WHY, je (kern) waarden, de waarom je doet wat je doet en leer je technieken rondom Waarden die je kunt inzetten bij mediation en bemiddeling tussen verschillende partijen of bij een innerlijk conflict.

Dag 5: Identiteitsniveau

Vandaag ontdek je je Persoonlijke blauwdruk en leer je de methodes om dit ook bij anderen omhoog te halen. Je krijgt handvaten om transformaties te maken op het allerhoogte niveau: identiteitsniveau, en geeft vorm aan je eigen Future self. We shiften je Money Mindset & elimineren alle Judgement die ons in de weg zit. Met een krachtige hypnose sessie programmeren we je onderbewustzijn op Overvloed. 

Dag 6: Veranderen van Overtuigingen

Je waarheid wordt bepaald door alles wat je gelooft over jezelf en de wereld om je heen. Je creëert hiermee je eigen glazen plafond, want wanneer je gelooft dat alles mogelijk is voor jou, zul je anders handelen dan wanneer je gelooft dat jij je top al bereikt hebt. Je leert hoe de structuur van een overtuiging is en de verandercyclus om je geloofssysteem te veranderen. Je leert verschillende communicatiestijlen waarmee je krachtig kunt beïnvloeden.  

Dag 7: Transformatiedag

Vandaag zet je de laatste stap in de schoenen van je Future Self. Je leert coachtechnieken voor krachtige transformaties en we doen een groep hypnose sessie waarbij je jouw toekomstige zelf programmeert. We are closing the gap. 

Dag 8: Balans

We leren een techniek die je helpt de juiste balans te vinden en tools om makkelijker en sneller doelen te bereiken op jouw manier. Je leert het LAB profile interview toepassen, een techniek om inzicht te krijgen in het brein van een ander. We reflecteren op je persoonlijke groei en er vindt een certificering plaats.

Data & Locatie

 • Donderdag 14 & vrijdag 15 maart 2024
 • Donderdag 4 april
 • Donderdag 18 april
 • Donderdag 16 mei
 • Donderdag 13 & vrijdag 14 juni
 • Donderdag 4 juli
 • Vrijdag 6 september

Locatie: Geldrop

Investering € 3500,- ex btw

EXTRA BONUS
voor snelle beslissers: vraag naar de voorwaarden

GRATIS 7 online Masterclasses 

 1. Neuroprogrammeren
 2. Dagelijkse success routines
 3. Moeiteloos keuzes maken
 4. Stressreductie & Cortisol
 5. Energie
 6. In 7 stappen al je doelen bereiken
 7. Oordelen

Nu met EXTRA COACHING 

2 uitgebreide 1 op 1 coaching sessies GRATIS

Om te waarborgen dat jij jouw persoonlijk doelen bereikt krijg je 2 uitgebreide 1 op 1 coaching sessies om je groei te garanderen.

Are your ready?

Velen gingen je voor

Scroll naar boven